A 2013-as MAdT szponzorai


Köszönjük a támogatást!
Vissza
V. Vajdasági Fiatal Természetkutatók Találkozója
2020. június 16., 10:08
A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület ötödik alkalommal szervezi meg a Vajdasági Fiatal Természetkutatók Találkozója elnevezésű, tudományos célú találkozóját középiskolások, egyetemisták és aktív fiatal kutatók számára. A találkozó lehetőséget biztosít a fiatal természetkutatók tudományos munkáinak szakmai körben való bemutatására.
V. Vajdasági Fiatal Természetkutatók Találkozója Az V. Vajdasági Fiatal Természetkutatók Találkozója 2020. október 10-én és 11-én kerül megrendezésre a Topolyai Művésztelepen.

A témakörök változatlanul a biológiai tudományok területéről kerülnek ki, többek között az állattan, biogeográfia, etológia, evolúcióbiológia, genetika, hidrobiológia, mikrobiológia, növénytan, populációbiológia, ökológia, természetvédelmi biológia, valamint kiegészítve a környezetvédelem, néprajz és természet, illetve az ökoturizmus témakörökkel.

A jelentkezéseket Vajdaság egész területéről, és a környező országokból is várjuk mindazok részéről, akik már megkezdték középiskolai tanulmányaikat, illetve nem töltötték be negyvenedik életévüket.

A kutatási témájukat előadás vagy poszter formájában bemutatni szándékozók számára a részvétel regisztrációhoz kötött!

További részletek a találkozóval kapcsolatban:
https://arcus.org.rs/hun/v-vajdasagi-fiatal-termeszetkutatok-talalkozoja/Jelentkezni az alább található, a jelentkezésnek megfelelő online regisztrációs lap kitöltésével lehet, 2020. szeptember 13-a éjfélig.

A jelentkezési lapok résztvevők szerint a lenti linkeken érhetők el.

Előadók részére: https://arcus.org.rs/hun/v-vajdasagi-fiatal-termeszetkutatok-talalkozoja-online-regisztracios-lap-eloadok-reszere/

Poszterek szerzői számára: https://arcus.org.rs/hun/v-vajdasagi-fiatal-termeszetkutatok-talalkozoja-online-regisztracios-lap-poszterek-szerzoi-szamara/

A találkozó minden érdeklődő előtt nyitott, viszont mindazok számára, akik a teljes rendezvényen, vagy legalább egyik napján részt kívánnak venni, regisztrációhoz kötött, melynek határideje 2020. október 4-e éjfél.

Résztvevők számára: https://arcus.org.rs/hun/v-vajdasagi-fiatal-termeszetkutatok-talalkozoja-online-regisztracios-lap-resztvevok-szamara/