A 2013-as MAdT szponzorai


Köszönjük a támogatást!
Vissza
MAdT 2013 felhívás – a Vajdasági Magyar Amatőr és Diákszínjátszók Hatodik Tábora
2013. április 04., 10:08
MAdTolok, tehát vagyok – így hangzik a visszajáró MAdT-táborosok nyertes szlogenje.
Ha Neked is a színház a szenvedélyed, ha ellenállhatatlanul vonz a deszka – ha színjátszóként vagy rendezőként tudod legjobban kifejezni a világról alkotott véleményed, vagy mozdulatokba öntve az érzéseidet, MAdTolj velünk idén nyáron is Zentán! Nem próbáltad még? Itt az ideje, költözz be hozzánk 2013. július 7-től 14-ig! De vigyázz! Pihenés nincs, lógás nincs, csak munka, munka és munka. Dolgozz magadon, dolgozz a többiekkel, add át magad a csoportvezetődnek, olvadj be a MAdT-életérzésbe! Jó kezekben leszel!
 
MAdT 2013 felhívás – a Vajdasági Magyar Amatőr és Diákszínjátszók Hatodik Tábora
Az idei csoportvezetők:
 
Kálló Béla színművész (Szabadka),
Kiss Anikó rendező-koreográfus szakos hallgató (Magyarkanizsa–Budapest),
Mezei Kinga színművész (Szabadka),
Mezei Zoltán színművész (Szabadka) és
Sereglei András színész-drámatanár (Budapest).

Tematikus műhelymunka:
Beszédtechnika – Fort Krisztina beszédtanár (Budapest)

Idén is lesz a három színjátszói és a rendezői csoport mellett egy mozgásszínházi csoport. Ez utóbbi csoport teljes létszáma 8 fő. Táncos múlt, előtudás nem szükséges. Alsó korhatár 18 év.

Színjátszó csoport: alsó korhatár 15, felső korhatár 32 év. Rendezői csoport: alsó 18, felső korhatár nincs.

Jelentkezési határidő: 2013. június 1.

A tábor költségeihez való hozzájárulás díja 7000 dinár, melyet előre kell befizetni (három részletben is lehet). Az első részlet befizetési határideje június 1. A másodiké június 20. A harmadiké július 4-e vagy a tábor helyszíne.

A képzés ideje alatt a résztvevők a Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégiumban teljes ellátást (étkezés és szállás) kapnak.

Még több információ és jelentkezési lap a www.vmmi.org honlapon. Vegyétek fel velünk a kapcsolatot az andrea@vmmi.org villámpostacímen, írjatok üzenetet a hajvertlodi.andrea@facebook.com címre, keressétek Hajvert Lódi Andreát a +38162/849-6029-es telefonszámon!

Szervező: Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség és a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet. A tábor a Magyar Nemzeti Tanács kiemelt jelentőségű rendezvénye

Támogatók: Tartományi Oktatási, Közigazgatási és Nemzeti Közösségi Titkárság, Bethlen Gábor Alap, Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Nemzetpolitikai Államtitkársága. Médiatámogató: Magyar Szó – Képes Ifjúság. Partnereink a tehetséggondozásban: Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégium; Thurzó Lajos Művelődési-Oktatási Központ, Zentai Gimnázium.

Fotó: Igor Ripak
 

Mellékletek:
04_MADT2013_TELJES.PDF   (0 kB)   FileType